Foto

Före och efter! Before and after

28 oktober, 2012

Jag är otroligt glad över att få den hjälpen när jag väl frågar. När de gäller bilder har det funnits ett fåtal människor som faktis tagit sin tid och hjälp mig och idag satt jag och skypa med en kille från USA som jag träffade i vintras  när jag gjorde den stora ungdomseventet på KFUM gården ed New Boyz.  Jag hade frågat honom hur man redigerar bilder på ett speciellt sätt och jag har länge försökt ta reda på det. Inte visste jag att det var så här lätt.  Men vi satt på skype och han gick igenom steg för steg medans jag testade och antecknade. Jag uppskattar det otroligt mycket. Detta gör självklart också att jag bli bättre på mitt jobb och det är vad jag vill bli. BÄST!

Som ni vet har jag ingen tålamod när det kommer till Photoshop och när någon visar mig på detta sätt blir allt sååå mycket lättare.

Här är en bild som jag tog när jag var i Goa för ett par månader sen. Jag tog denna bild när min vän visade på skype hur man gjorde.

F Ö R E 

DSC00232 2

Jag har inte gjort så noga men så här såg det ut när vi hade gått igenom de 4 stegen.

E F T E R

DSC00232

 

Jag har länge velat veta hur man gör och nu kan jag ta mitt jobb ett steg högre!

Ska sätta mig o kolla på en film och sen ska jag faktis sova. Ska kolla på lägenhet imorrn och sen ska en as grym Dj komma hit till mig som jag ska fota. Ni får se mer imorrn! 

DSC00232 2

 

DSC00232

Thanks Isás for the help. Follow him on twitter twitter.com/takeitizzy

You Might Also Like