Foto, Pressbilder

Its A Blackout

20 december, 2013
DSC 2650

Jag vet att jag sa att jag skulle hålla mig och inte lägga upp några fler bilder på tjejerna! Men jag kan inte hålla mig, jag måste visa er. Jag är stolt över dessa bilder.

Dessa är dock inte de bilder som jag kommer ha någon större användning av. Detta är bilder som blev ”misslyckade” Alltså är dessa fotade utan blixt! När min blixt inte ville fungera tog den bilder som blev helt svarta, men dessa fick vara kvar på min dator. Eftersom jag fotade med RAW visste jag att jag även kunde #rädda# dessa bilder. Och vet ni vad, jag älskar dessa bilder. Dom e lite med dramatiska och annorlunda! Jag tror att dessa komma förbli mina modeller. De som jag vill testa fota på annorlunda sätt. Förutom att dom e så jävla snygga, så gillar jag dom som person, vilket gör det lättare! Jag är även deras elev, dansar hos dom.

Varje dag lägger jag upp nya bilder. Mer snygga brudar i bloggen och mer rumpa! Bra kombo!!

Bilderna får användas så länge de hänvisas till källan!

page DSC_2931

You Might Also Like

  • Johan B 20 december, 2013 at 14:44

    Hej! Ville bara säga att även om bilderna var snygga så är det inte ”lite mer dramtiskt” som du tycker. Jag tycker det syns väldigt tydligt att dem är EXTREMT överexponerade från orginalet och gör bilderna fulare än vad dem igentligen är. annars bra jobbar och forts så, kram…