DJ, Event, Nyhet

Pre-Premiere | Staybar Nightclub | OIAM – Finess – J-Riz – MXHXN – Dj Melika – Sara Omari – Dj Castro

15 april, 2015
10405508 10153091840945865 801174349222426879 n

Premiären för klubben är egentligen den 25 April
https://www.facebook.com/events/903044999717260/?fref=tsc
men vi kunde inte hålla oss och därför kör vi en smygpremiär den 18 April på Staybar Nightclub!!!

Varje lördag kör vi olika teman inom Hiphop & R&B.
Med 2 Dansgolv ser vi alltid till att det finns musik för alla

Temat för kvällen är Svensk hiphop möter Amerikansk Hiphop. Till kvällens ära har vi OIAM, Finess, J-Riz och MXHXN live på scen och våra Dj’s Melika, Sara Omari och Castro kommer att spela en bra blandning av Hiphop, R&B och Trap. Nytt men även gamla låtar.

♦♦♦ OIAM ♦♦♦
Tror inte att någon missat den omtalade Hiphop-kollektivet OIAM (One In A Million) som består av de tre rapparna Adam Kanyama, Gedz och Samboii. Behövs nog ingen större presentation att säga: ”Avundsjuka”, ”Lyxproblem”, ”Jag Mot Världen”, ”Bara för inatt”, ”Västerortsstil” , ”Lyckliga Gatan” och ”Ny dag”

♦♦♦ Finess ♦♦♦
Hässelby-rapparen Jaouli ”Finess” Jakofely har sedan många år bubblat under ytan på den svenska hiphopscenen. En scen som fortfarande ligger framför hans fötter, med mer självförtroende och hunger än någonsin. – Kingsize Magazine
Han var även nominerad i kategorin Årets EP på galan.

♦♦♦ J-Riz ♦♦♦
Johan J-Riz Rizkallah 24 år RnB sångare från Norsborg Botkyrka.
Influenser: Majid Jordan, Childish Gambino, Party Next Door
Har varit aktiv med musik sedan 17 års ålder. Signad publishing artist mot england 2011-2012
Nu frilans med fokus på sig själv som artist alt, featuringartist. J-Riz gästar även Finess låt ”Innan stjärnorna faller”.
J-Riz kommer bjuda på ny musik under kvällen. Inget ni vill missa.

♦♦♦ MXHXN ♦♦♦
År 2000, då han var 12 år gammal började han skriva egna texter och år 2001 startade han sin första grupp tillsammans med några vänner från Rinkeby där han växte upp. De spred sina låtar via msn och blev kända lokalt. De la efter fyra år ner gruppen. Han startade istället gruppen Byn Clicken tillsammans med den kände fotbollsspelaren Martin Mutumba, rapparen Jink och deras producent 1Mo. Byn clicken spelade in musik fram tills 2011. En av deras låtar blev utnämnd till veckans låt på ”en kärleksatack på svensk hiphop”. Även Timbuktu spelade ett flertal av deras låtar på P3 Hiphop. De la ner gruppen då intresset för musiken svalnade. Detta var dock inte långvarigt då han år 2013 började följa med det nya rapkollektivet OIAM på turné,det var då hans intresse för musik återupptogs.
Nu är Mahan aktuell med en ny låt där Adam Kanyama, SamBoii och Finess gästar och den är producerad av Jeff ”GameBoi” Roman. låten släpps 10 April med namnet låttiteln ”Gäähda” och den kommer ni självklart få höra live!

♦♦♦ Dj Melika ♦♦♦
En av Stockholms absolut hårdast arbetande DJ’s just nu. Melika har på någon form av rekordtid tagit Stockholms klubbscen med storm och gett den ett ordentligt lyft. Med sina svintighta mixar där hon hela tiden bjuder på det bästa av det bästa
från såväl svensk- som utländsk hiphop som hon varvar upp med riktigt tung trap bjuder hon alltid upp till ordentlig fest. Dessutom är hon med och har Nattklubben Staybar.

https://duvetinte.se/
https://duvetinte.se/

♦♦♦ Sara Omari ♦♦♦
Sara Omari driver http://smerklife.com/ och älskar musik. Bott i London i 2 år och gör nu sin grej i Stockholm. Spelar allt från sliskig RnB till Gangster Rap

♦♦♦ Dj Castro ♦♦♦
Dj Castro är officiell Dj för Pangaia Crew. Bjuder på det bästa och de nyaste inom HipHop & R&B. Han har även spelat på en rad olika klubbar i Stockholm.

Staybar Nightclub / Götgatan 99 / T Bana Skanstull
Åldersgräns 20+
Dress To Impress/ Vårdad klädsel!

Vi kör på lista hela kvällen, skriv in er här för fri entre hela kvällen, endast garderob 30kr
https://event.keyf.lv/z72ah

// Dj Melika & Tha Corp

You Might Also Like