Event, Hip Hop, Svensk hiphop musik

DaCosta släppet nytt och det firas med fest!

29 maj, 2012

release flyer

 

DaCosta – ”Steget Före”

”Översikt över staden, med kronan på huvudet i Stockholm jag har den. Om du vill kom och ta den, men då är det bäst för din klick att ni kommer med vapen!”

Så öppnar DaCosta med sin andra singel ‘Välkommen’ från sin första EP som under första månaden på Youtube.com fått över 50.000 visningar.

Fem månader in i 2012; tre musikvideos släppta, många timmar i studion och flertalet spelningar runt om i landet. Nu är DaCosta redo, som den första artisten under Team Galagowear Records, för att släppa sin debut Steget Före; där bjuder DaCosta på en skön mix av flera klassiska gatubangers men även klubbdängor som den senaste singeln Skaka Huset.

DaCosta har under våren 2012 rusat in i våra medvetanden med sin direkta och stenhårda stil detta har till och med resulterat i att han blivit bokad för att öppna Hultsfredfestivalen!

Steget Före är skivan som tydligt behåller och visar hiphopens själ samtidigt som den banar vägen, tar oss vidare och ligger just några steg före.

Detta kommer firas, onsdag på Slakthuset med en release fest och liveshow där DaCosta kommer framföra hela EP:n med sin vapendragare Dj Flatline och Nelson från Nelson Orchestra på trummor. Förband kommer vara Rawda.

FB Event – https://www.facebook.com/events/355675557827296/

iTunes – http://itunes.apple.com/se/album/steget-fore/id528147879

Team Galagowear Records

Mer info – www.dacosta.se

You Might Also Like