DJ

Utgång och spontan spelning

2 augusti, 2015

Jag har aldrig fattar varför man festar på ett annat sätt utomlands. Eller varför man är ute så mycket längre. Dom gångerna jag och Mariella varit ute har vi kommit hem 05-06 men i Sverige är vi hemma runt 03:00 hahah.

Igår drog vi till en Hiphop klubb, Jävligt nice ställe som hade en Dj som inte alls var bra. Hans låtval var as tönga, men hans mixning va sämst. Mina vänner kände tydligen honom så de presentera mig som en Dj från Sverige och jag fick hoppa in och spela lite under kvällen. Eftersom skivspelaren inte tog USB fick jag låna deras CD skivor. Det vart en tuff mach för mig. men jag gjorde min grej en stund och sen ville jag ner och festa.

11381354_120494038293991_90710415_n

Får se om jag orkar ikväll, annars blir det under min Tysklands resa som jag ska klippa ihop min första videoblogg på väldigt länge. Jag tycker det är roligare och filma saker som händer och därför är min GoPro kamera perfekt till sånt här.

Blev inte många timmar sömn inatt, ska iväg till flygplatsen snart. Skulle jag inte åkt till Tyskland imorrn hade jag rivit min biljett hem.

You Might Also Like