DJ

#ProjektX #Hemligtprojekt

13 september, 2015
11934852 1625182337769409 1407852275 n

Tänk känslan när Idé blir verklighet. Jag längtar tills jag får dela med mig i detalj vad det är jag sysslar med.

Jag håller just nu på med ett as TUNGT projekt med en producent som heter Sebbe. Han är ett geni måste jag säga. Så jävla överfet. Sjukt imponerad på hur han jobbar. En så jordnära människa. Det är inte ofta jag stöter på människor som jag klickar med direkt och som förstår hur min hjärna tänker. Men han gör det, vi ser lite samma och vi tycker lika i detta vi gör.

För drygt 2 månader sen hade jag en Idé som jag tog upp med Tobias på Kingsize, han gillade min idé och gav mig tummen upp. Jag utvecklade vidare denna idé när jag träffade Sebbe i studion då han skulle lära mig producera.

Oftast brukar det va så att man kommer på något as fett man vill göra, men det händer sällan. Antingen drar man ut på det eller så blir det aldrig av. Från den dagen vi bestämde detta så har vi verkligen varit aktiva i detta. För ett tag sen hade vi ett möte där vi planerade hur vi skulle lägga upp detta på bästa sättet och vad syftet var med allt. Vi gjorde en bra affärsplan. När vi sedan presentera den till utvalda personer fick vi tummen upp.

Idag spendera vi i stort sätt 9-10 timmar i studion och jobbade stenhårt. Gedz var för bi och gjorde sin del. Jävlar va tungt det blev. Allt blev mycket klarare och det vi planera gick igenom. Det funkade och det kommer bli hur bra som helst.

Jag är projektledare i det hela, jag är hjärnan bakom projektet och jag är med som Co producer. Fyfan vad det här är kul. När ens åsikt är viktig och folk verkligen lyssnar. Men den här Sebbe, ett geni. jävlar.

Jag träffade även en annan kille i studion idag som var en vän till Sebbe, en as duktig sångare/rappare. Jag hade fått höra låtar med honom som jag tyckte var helt okey. Men när han skulle spela in en låt fick jag vara med o tycka till. Det slutade med att han vill ha med mig i studion när han ska spela in. Så förutom att jag och Sebbe kommer jobba med vårat projekt så kommer jag vara med när den här killen ska spela in.

Nu har jag äntligen fått foten in i det jag verkligen vill göra, livet ut. Jag e så peppad. Jag mår bra när jag får göra saker som jag brinner för. Åååå vad kul det ska bli!

You Might Also Like