Tv-spel

Sydsvenskan‏ vad tänkte ni på?

5 september, 2017

DI8TJvMW0AAOkQp

Sorry guys, this will be in Swedish. google translate it! haha!

Vaknade imorse och skulle börja jobba med mitt gaming event för tjejer tills jag gick in på facebook och såg att någon lagt upp en bild på en artikel från Sydsvenskan och jag kände att ALLT jag jobbar mot gav mig en fet käftsmäll! I 1½ år har jag drivit girls night online där vi har ca 150-200 tjejer som kommer och gamar, Vi spelar MANSDOMINERADE SPEL! Inte tjejspel eller killspel! Vi spelar spel som är för ALLA men de flesta spel vi kör är det flest killar som spelar. Men glöm inte, 40% är tjejer som gamar. 

CSGO är ett spel som alla oavsett kön spelar, men det är flest killar som spelar och det är killar som syns mest när de tävlar i detta spel! Men det är fan ta mig inte ett killspel.

Ni kunde ha skrivit att det är ett mansdominerat spel vilket det är, men att skriva att CSGO inte är ett tjejspel är fel på alla sätt!

Det som är skönt är att MÅNGA av mitt motsatta kön reagera på detta och känner hur fel detta är vilket glädjer mig. Det är härligt med en gemensam reaktion där många tycker att det är idiotiskt med en sån mening!

Förstår ni hur stort fel detta är!

När jag va liten och spelade tv-spel så var det ingen som sa till mig att ett visst spel va ett kill eller tjej-spel. Utan jag spelade med min mamma, min syster och mina tjej/kill-kompisar. Spelen är till för alla oavsett kön.

Mina tjejevent bevisar att det finns sjukt mycket tjejer som spelar!

Men för att vara helt ärligt så är väll alla en typ av gamer? Min mamma spelar mobilspel hela tiden, vi alla spelar spel hela tiden, är vi inte alla en liten gamer då? Vissa, som tex jag är ju mer fokuserad i ett spel och kan gärna nörda mig in i spelet!

Men helt ärligt, det här gör mig sjukt irriterad!

 

Lär er om branschen innan ni skriver något sånt här nästa gång! TACK!

 

You Might Also Like