Tv-spel

Gissa vilka som vann

28 november, 2015
page

Det är helt sjukt att vi vann, eller egentligen inte alls så sjukt. Vi förtjäna och vinna tycker jag! Men det fanns sura miner  så klart eftersom jag fick vara med o hjälpa till med vapen.

Jag fick frågan om jag ville va med o tävla redan när jag var i Tyskland och spelade CoD bo3 för första gången. Förstår ni hur jobbigt det var och få hålla det tyst för mig själv. Jag visste inte när och jag visste inte vart. Strax innan CoD släpptes fick jag veta vilken månad det skulle vara och att jag behövde välja ut mitt lag. Även då fick jag veta att jag skulle till Danmark och tävla. Så ni vet, jag är väldigt insatt i att spela tv-spel. Jag må vara lite halvt dålig, men vårat team är otroligt stark. Vi träna på att spela som ett team online varje dag i timmar. Vi körde alla banor, vi körde alla vapen och vi körde mot as svåra människor. Och vi körde mot varandra. Vi planerade taktik och vi gjorde det man ska göra som team. Vi vann hela skitet. Vi var när på att förlora en match, men jag tror att vi hade ett starkt samarbete.

Nu har jag min Limited Edition PS4 här hemma. Min gamla ps4 ska jag ge bort till några som jag vet kommer älska mig livet ut!

Men efter tävlingen drog jag och Alvaro till Inferno online på söder och spelade till 04:30 på morgonen. Jag måste säga att jag är helt kär i CS, fastnade som fan och kommer absolut spela det igen.

Lägger även till att inferno är lätt BÄSTA online stället jag varit på. Sån jävla bra personal, gästvänliga och omtänksamma. Jag kommer fan börja hänga där allt oftare. Mailade dom och tackade för en sån bra kväll igår och att de lät mig streama från stället.

Ska lätt göra det igen, streama från stället. Ba så jääävla nice asså.

Måste dra nu… Ska iväg på nya äventyr.

You Might Also Like