Dagbok, Personligt

work hard play hardLove this song

8 oktober, 2012

Jag förtår fortfarande inte hur jag hinner med så mycket! Jobba, fritid, blogga och jobba! hahah! Min dag har varit riktigt jävla bra! Trodde de skulle gå åt skogen men jag blev förvånad och stolt över hur dagen gick! Jag tror inte heller ni förstår hur mycket jag älskar att jobba med barn och ungdomar! Det får mina dagar att ha en mening, eller hur man nu säger!

Jag har aldrig älskat mitt liv så mycket som jag älskar det just nu och jag tar det inte för givet! Men jag älskar verkligen det jag gör, på alla olika sätt! ALL JOBB!

idag blev jag uppringd av en vän till mig som var intresserad av att bli fotad, på kvällen fick jag mail om förfrågning om jag kunde fota ett event den 26 okt. Så klart jag tackar ja till dessa saker!

Jag ska vara helt ärlig och erkänna en sak för er. jag är nog en arbetsnarkoman. Så jag sa det! Fan vad det känns bra och säga det! Men vet ni en sak, de känns inte alls som om jag jobbar. Vissa dagar är jobbigare en andra dagar! Men när jag jobbar med bloggen känns det inte som om jag lägger ner mycket av min tid utan den tillhör min vardag!

Jag hann laga mat, titta på 3 avsnitt av en serie jag precis börjat följa och fixat GW bilderna som jag tog för en tid sen! Ska strax gå och sova! Det hinner jag också göra! Jag sover ca 6-8 timmar och gör jag inte det klarar jag inte av dagarna!

Mellan åt har jag också tid att dejta och umgås med vänner! Träffa min mamma gör jag så ofta jag bara kan! Viktigt! Men vi pratar i telefon nästan varje dag!

Jag hinner till och med sticka och virka. jag har fullt upp men jag älskar det! När jag väl skaffar mig en pojkvän och går in i något seriöst kommer jag självklart minska allt annat eftersom jag redan lyckats göra det jag vill när det kommer till jobb! Nu är det en familj jag vill ha, en helt egen familj!

Börjar tröttna på att leva som en nunna, hehe.

Men nu måste jag fortsätta jobba hårt. Måste bara dela med mig en låt som spelas om o om igen!! Det är när jag lyssnar på dessa typer av musik som jag blir helt känslig och behöver skriva av mig!

Ha en fortsatt trevlig kväll och ta hand om er själva och de som står er nära! Massor av kärlek!

You Might Also Like