Dagbok, Personligt

Vem fråga dig ?

14 augusti, 2014
10617048 553558091438408 769087479 n

Ibland kan jag bli så jävla tokig på människor runt om kring. Ibland vill jag bara spy på alla jävla bittra människor på facebook! Det är inte ofta jag läser en status eftersom de flesta är bittra och negativa!

jag behöver inte sånt, jag vill inte ha sånt runt om kring mig. Jag behöver bara kreativa och inspirerande människor runt om kring mig. Det är allt jag vill ha! Jag är själv en väldigt kreativ människa och gör väldigt kreativa saker. Men ibland känner jag att jag inte ens pallar vara kreativ, vill bara skrota allt. Men just nu känner jag mig otroligt kreativ och vill bara göra det mer. Kan ibland känna att jag gör ”för mycket” saker att det går på folks nerver. Jag kan få den känslan  när jag ibland träffar på folk. Ibland får jag en ”ska du inte ta en paus från allt jobb” ? Joo, men om jag vill komma någonstans i livet så måste jag köra hårt! Men det tror inte jag att människor förstår. Det är tufft, jag är ensam, men jag har en vilja som är otroligt stark som väger väldigt tungt! Då har inte människors ord någon betydelse.

Hur många av er vaknar upp på morgonen och känner ”yes, jag ska till jobbet idag” eller lägger sig tidigt av längtan för att stiga upp o jobba?

Jag har den känslan nästan varje dag. Har du aldrig känt den känslan kan du heller aldrig förstå varför jag jobbar så mycket som jag gör. Jag har även valt denna livsstil av olika själ. Det är kul, det ger mycket. Jag är en väldigt social människa och jag älskar att göra saker hela tiden, har absolut inte svårt att träffa nya människor och göra saker som jag verkligen vill göra trots att det är skit läskigt med nya saker. Men för första gången ska jag ta mig ur min bekvämliga sida, ska göra något som kan vara de läskigaste i världen. Men jag måste, jag måste verkligen göra detta för att kunna utvecklas som person och för att det inte finns så mycket mer o hämta här! Jag känner bara hur jag slår emot en vägg och kan aldrig ta mig igenom den eftersom det inte finns något på andra sidan. Men precis när jag kände så fick jag ett super nice erbjudande från Kingsize vilket tar mig ett steg igenom den där väggen. Jag älskar mitt jobb hos Kingsize och jag är tacksam över att de valt mig som deras medarbetare. Har väldigt stora och roliga planer. Ser fram emot allt. Kommer ligga i, kommer jobba 100ggr mer en förr.

Jag har 2 killkompisar som inspirerar mig otroligt mycket, dessa två är inte kreativa direkt men dom är jävligt smarta. Varje gång jag är med dom, Kungen och Fernando blir jag inspirerad. De va dom som inspirera mig att åka till USA själv och att våga åka till London helt själv för att se Eminem och vara själv. Fernando har även inspirerat mig att ta mitt liv till en annan nivå och göra det jag länge pratat om men aldrig vågat göra. Det ni kommer få veta om några månader, när de är klart, eller rättare sagt om det går igenom. Inspiration o kreativiteten ligger på topp och då blir jag alltid sugen på att skriva!

Peppad!

Juste, Mina vänner från LöstFolk har släppt sin video som jag är med i. Bilden är från videon. Så fort den ligge ruppe på youtube så slänger jag upp den här i bloggen!

 

You Might Also Like