Dagbok, Mitt största mål, Personligt

Tänk om han har sett bilderna??? Slaughterhouse – Goodbye

12 november, 2012

Godmorgon!

Känns som om jag har FETTT mycket som ska göras idag, både på jobbet och efter jobbet! Har ett inbokat möte direkt när jag kommer. Sen måste jag prata med min chef om en jätte viktig sak som kan förändra väldigt mycket saker! hihih.

Jag är också lite nervös eftersom jag ska tillbax till lägenheten jag titta på igår. Det är den första lägenheten som jag fastnat för. MÅste testa och åka kommunalt för att se hur komplicerat det är att ta sig dit efter jobbet. Måste även ringa banken för att fixa med mitt lån. Snälla njut av eran ungdom så slipper ni dessa komplicerade saker när ni blir äldre! ELLER LÄR ER DET I SKOLAN!

önska jag var en aning mer koncentrerad i skolan, har ju sjukt svårt nu och ibland känner jag mig helt dum för att jag inte vet.. haha! inte ok.

Jag längtar tills jag får köpa min lägenhet och flytta.

Har ni sett den nya videon med SH? (orkar inte skriva hela namnet)

Känns fortfarande skumt att jag träffat dom! och då kom jag o tänka på en sak. Eftersom Joe Budden har instagramat en av mina bilder då måste väll Eminem sett dom?

Tänk om dom sparat ner dom, med min logga på och sen visat bilderna och sagt ” här är bilder från sverige” ”duktig tjeje” eller något hhahahaha! Dom tyckte jag var jätte duktig när jag träffa dom eftersom dom sa det till mig haha.

Så TÄNK om eminem har sett mina bilder. WOOW! hahahah!

Nä nu ska jag sluta drömma!

You Might Also Like