Foto, Mingelbilder, Mitt största mål

En träff med slaughterhouseme and friends with slaughterhouse

20 maj, 2012

 

 

Jag är en helt vanlig tjej på 26 år som älskar musik! Jag heter Melika och jag är lika mänsklig som ALLA ni som läser just detta! Jag älskar att gå på konserter och jag älskar att fota artister!

Det är något som är intressant med artister och det är just därför vi vill träffa dom. Vi vill träffa dom artister som vi lyssnat på som mest, de som inspirerar oss och de som ger oss massa ork till att fortsätta leva!

JAG är Melika och kommer alltid att vara MELIKA.

Ibland vill jag bara glömma bort att jag är en stor bloggare och ha just den där känslan av att bara vara ett fan och det fick jag!

Man kan se hur glad jag blir när Royce ger mig en kram, man kan se lyckan i mitt leende när jag kommer ett steg närmare! Man kan se i mina ögon att drömmen blir målet!

Trots att jag tappat värdet av artister och att detta är min vardag fick jag endå träffa två st som jag lyssnat på sen jag gick i högstadiet. Snacka om känsla!

Detta är bara en början!

Allt jag vill är att säga tack! Jag är inte rädd för att visa kärlek, jag är inte rädd för att säga hur jävla bra en artist är eller rättare sagt hur bra människor i min omgivning är!

Jag uppskattar och jag visat uppskattning! Sen om folk vill säga något annat så får dom göra det!

Det som skiljer mig från många andra är att jag inte tar något för givet och jag vågar visa kärlek!

finns för lite folk som vågar!

 

 Here some more pictures with slaughterhouse, but this time i’m in the pictures

 

You Might Also Like