Dagbok, Personligt

Måste svara öppet!

9 oktober, 2012

Ibland får jag frågor och ibland får jag bara en fin kommentar och alla dessa kommentarer svarar jag på direkt i de inlägget dom skriver på! Men vissa fall gör jag ett helt eget inlägg baserat på kommentar eller fråga. Fick en kommentar precis från en tjej vid namn Olivia som skrev så här:

Shoo Melika! Jag e precis som du född i kräftans tecken och det stämmer verkligen att man e hård och tuff på insidan men kännslig på insidan.  btw ville bara säga att jag älskar din blogg och att du skriver väldigt peppande saker som gör min vardag bättre. du får mig att må bättre!  Big up 2 u

Svar:

Hej Olivia! Ja, vi är tuffa och hårda på utsidan, men insidan är vi väldigt känsliga och det är nog alla kräfter. Iallfall alla jag träffat på! Jag jämför med ett ägg. Hårt och mjuk!

Jag vill fört tacka dig för att du kommentera och det betyder otroligt mycket för mig att du skriver som du gör! Alla som skriver. vare sig det är fint, dumt eller sjukt! Finns inga dumma kommentarer och jag tycker om alla oavsett!

Jag älskar dig för att du älskar min blogg! Jag är VÄLDIGT tacksam och glad över att min blogg får din vardag att bli bättre. De orden gör mina dagar mycket bättre!  DU får mig att må bättre. För om du mår bra, då mår jag bra och jag vill att ALLA ska må bra. Alla förtjänar ett lyckligt liv! Jag vill bara inspirera människor till att följa drömmar eftersom jag vet hur svårt det är att gå från att må dåligt till att må bra!

Jag försöker ta så lite skit som jag bara kan från människor, men ibland är det svårt men jag påminner mig själv att dom här människorna känner inte mig, dom känner mig genom att läsa de dom ser på nätet!

Men de tillhör väll vardagen?

Jag mår super bra och det är väll för att jag vågar säga att jag mår dåligt och vågar ta hjälp! vi är endå människor och vi har känslor. Man ska inte vara rädd för att visa dom! Vem är jag som ska döma någon annan!

Tro på dig själv! och tack för en fin kommentar! du gjorde min kväll! På riktigt!

535967 452523971457635 601815992 n

You Might Also Like