Dagbok, Hip Hop, Personligt

Jag och Finess från 2009 till idag!

9 november, 2012

När det går bra för mina vänner då blir jag super glad och äntligen har Jaouli, eller Finess som han kallar sig färdigställt hans mixtape! Förstår ni hur länge jag väntat på detta?

Redan aug 2009 fick jag kontakt med honom och gjorde en intervju med honom. Han kom 45 min försent men intervjun blev så bra att jag glömde hans sena ankomst. haha. 1 månad senare började vi jobba ihop och gjorde det i typ 1½-2 år. De fanns en tid då han bloggade hos mig också, tyckte det var as kul. Vi gjorde as feta videobloggs.

Finess

Hittade lite roliga bilder på oss från vintern 2009 när vi var i min gamla lägenhet och blev fotade. Gud vad vi hade roligt.

Jag blev ännu gladare när Finess för en tid sedan sa att jag skulle få spela hans låtar på bloggen. Men nu är det helt klart. Han kontakta mig för 2 dagar sen och sa att jag skulle få premiär spela i stort sett de jag ville. Idag ska jag få lyssna på alla låtar!

Jag får vara med och avsluta det som vi påbörja och det är jag glad över!

Ska försöka videoblogga direkt från studion idag!

Här är den första videon jag gjorde med Finess! Här ser ni honom rappa framför min as keffa kompaktkamera.. haha Tänk vad tiden går!

You Might Also Like