Dagbok, Personligt

Hela dan, varje dag!

25 september, 2012

Jag får alltid för mig att testa något nytt med bloggen för att se vad det blir för resultat. Eftersom jag har sett många dela med sig av dessa bilder med något positiv citat på tänkte jag att det kunde vara lite kul och lägga upp en sådan bild i bloggen.

Varje dag kl 17:00 kommer det upp en ”tänk på detta” bild som kanske kan ge er som läser lite med positiva tankar. La upp en igår och det kommer upp en ny idag kl 17:00! Just nu använder jag mig av det jag ser på nätet men kommer även att göra egna bilder och citatet .

Ska strax iväg till jobbet och jag har börjat förstå varför jag orkar gå upp kl 05:30 varje dag. Vill ni veta varför???  JAG ÄLSKAR DET JAG GÖR! Det driver mig till att gå upp varje dag, jobba hårt, komma hem och jobba ännu hårdare!

Det som jag inte heller hittar just nu är några bra låtar, har inte heller koll på det som släpps nu eftersom jag försöker göra klart det jag har på min lista.

Det jag vet är att Näääk släpper nytt och det ser jag fram emot.

Men det känns som om Svensk hiphop ligger en lång bit i från det jag gör just nu, men samtidigt så är den väldigt nära. Komplicerat .

Men jag har en riktigt nice spellista som jag lyssnar på varje dag! Ååå så bra den är. Och en av de låtar jag spelar just nu är Get Low med Waka Flocka Flame  Nicki Minaj, Tyga  och Flo Rida ! Så jävla BRA!

 

Nä nu ska jag springa iväg till jobbet.

Ha det gött!

You Might Also Like