Dagbok, Personligt

En perfekt helg!

23 september, 2012

Vilken helg, sjukt bra måste jag säga! Inget blev som planerat och det är då det blir som roligast! Eller vad säger ni?

Fredagen skulle jag fota på en musikvideo men det sluta med att jag var med i videon och det är självklart jag gör det när orginallåten till videon dom filma har en liten halv mening där blogg namnet dyker upp! Fredagen vart en lyckad kväll. Hade inte ens tänkt att festa, men jag festade riktigt hårt! haha..

DSC05864

Lördagen var också en riktigt nice dag. Förutom att jag somnade i Hässelby och var tvungen att åka där i från till av kärlek var allt annat bra! hahaha. Jag och Henx mådde som vi förtjänade på lördagen. Men vi drog till Av kärlek eftersom La Fam, Underhundar, Chloe och Bobo skulle köra…! Men allt gick super bra. Petter kom dit, körde ett par låtar och berättade en väldigt fin historia om hur han kom in i hiphop’en.

Passade på att ta ett kort med honom. Han är en av dom trevligaste personerna i hiphop’en jag träffat måste jag säga. Alltid lika snäll och trevlig.

DSC06400

På kvällen vart det en planerad utgång med min fina Bella. Känns så jävla bra att ha henne hemma igen. Vi sakna dock Hanna igår! Buhuu!

Men fan vad vi dansa och hade oss på Vardagsrummet. Älskar verkligen det stället. De har oftast bra musik och alltid bra människor.

286323065516541103 7766872

Bella fick för sig att promota mig lite under ett toa besök och där stötte vi på två jätte trevliga tjejer. Träffade även min barndomsvän Eric . Blev ett super fint kort på oss alla.

286404260824696249 7766872

Nu ska jag iväg på ett event!

Ha en super fin söndag!


You Might Also Like