Dagbok

Ventilerar lite

6 juni, 2012

Godmorgon eller jag kan väll säga goddag istället haha.

 

Ska strax iväg och träffa Underhundar för att spela in en video som jag suttit och skrivit manus till. Kommer nog bli sjukt kul och jag är riktigt glad över att få göra detta eftersom jag har velat spela in en riktig video sen jag gjorde Chooti’s med en riktig story.

Jag vill berätta något, något som jag själv kan relatera till och detta är något som jag kan relatera till eftersom jag tagit lite från mina egna tankar och känslor från när jag var liten.

Igår pratade jag med min kollega från Inblikk. Ni vet de som spelade in den där dokumentären som jag medverkar i som handlar om mitt förflutet.

Jag har sedan länge velat skriva en bok och i söndags skickade jag en sammanfattning ( det man läser bak på boken) och han sa att detta kan nog bli en riktigt bra bok och nu vill han att jag ska sätta mig och skriva boken.

Ni lär väll tänka ”men hur fan ska du som inte kan stava skriva en bok” ja, JAG ska SKRIVA en bok och vad ska lite som stavfel och dyslexi stoppa mig? Som tur har jag inblikk bakom mig som kommer att hjälpa mig hela vägen. Trygghet!

 

Min tro är att om man vill, kan man! jag VET att man kan vända på sitt liv. Hur vet jag det?  Jo jag har testat själv och jag har sett hur min omgivning har vänt på livet.

Det är svårt, det är SJUKT svårt, men det går och de krävs en liten vilja att vända på det hela.

Ni kan alltid höra av er till mig om det känns som om ni inte vet hur man gör. Jag gillar och hjälpa andra.

 

Men nu måste jag springa iväg…

kommer uppdatera direkt från inspelningen.

Lite bra musik… :)


You Might Also Like