Dagbok

Varje minut räknas

10 december, 2013

Jag undrar varför jag inte har gått in i väggen en efter 4 år av hårt arbetande! Jag känner ingen som sover så här lite av att jobba så här mycket. Varje minut är ett jobb tillfälle. Men tyvärr kommer det ske lite förändringar. Eftersom jag har fått 2 diagnoser måste jag börja lära mig att varva ner och inte jobba så här mycket.

Idag försökte jag vakna kl 06:00 men insåg att kl var 06:47 när jag vaknade, alltså hade klockan ringt i 47 min i örat på mig. Lite slut var jag….  Kl 08:40 börjar jag jobba och slutar kl 20:00 eftersom vi ska ha julmarknad.  Sen ska jag träffa upp Blackout tjejerna och fota. Eftersom dom ska åka bort till helgen bestämde vi oss för att fota kl 21:00 under en bro. Jag som inte bör vara ute kommer få ta smällen imorrn. Men det är sååå värt det. Kommer bli spännande och kul eftersom vi inte har planerat något. utan vi bestämde i lördags en tid o plats.

Med andra ord vet jag inte hur mycket tid jag kommer att lägga på att blogga idag. Men oroa er inte, jag kommer ha så mycket att blogga om senare, videos och bilder som ni bara kommer att kunna se här. Hur bra är inte det?

colage med text

 

You Might Also Like