Dagbok

Typ blääää!

5 maj, 2014

Jag e sååååå tröttt! Oavsett hur tidigt jag går och sover så är jag sjuuukt jävla trött när jag vaknar! Men jag tror att det beror på så mycket annat! Stress & oro…! De senaste 2 dagarna har jag hamnat där jag inte vill hamna. Men jag är full medveten om varför jag hamnat där. Däremot vet jag inte hur jag ska ta mig ur! Min behandling har gett mig väldigt mycket, men det finns en hel del kvar att jobba på. Tex hur jag ska ta mig ur när jag går neråt. Men jag har förstått orsaken till dessa känslor.

Min största önskan i livet är min största rädsla, det är helt sjukt att det är så. Men min största önskan får mig att alltid må dåligt. Typ! Men en dag ska jag övervinna rädslan!

Jag är även fullmedveten om varför jag bli så här, jag vet exakt vilken diagnos som påvärkar vad. Men jag vet även hur mycket att sluta röka påverkar ens hjärna! Så denna gång är det verkligen slut! Som tur så har jag två vänner som inte röker cigg och som är as roliga att hänga med på helger. I lördags hängde jag med två killar som jag inte alls känt så länge. Ingen av oss drack, men vi hade super trevligt och jag känner att det är exakt vad jag behöver. Idag ska jag troligen träffa upp en av dom och hänga en stund.När man jobbar som jag gör och är ute på klubb hela tiden så kan det bli otroligt jobbigt och ”festa” varje dag. Jag vill inte dricka varje helg men man känner att man måste göra det för att palla vara med alla. Så nu har jag börjat ta ett avstånd från de som är ute o super varje helg.  Jag är på vardagsrummet varje helg och jag tror att det är viktigt för mig att umgås med människor som kan ha kul utan alkohol, röker inte cigg och kan bara hänga.

Och tyvärr så kan inte mina vänner vara på en klubb utan att dricka o ha jätte kul. Förutom Anna, men hon jobbar lika mycket som jag och vi hinner aldrig hänga. Caty har dock erbjudit sig att hänga utan allt sånt haha!

 

DSC_5889

Men helt seriöst så saknar jag mina tjejer!

You Might Also Like

  • Erica 5 maj, 2014 at 19:57

    Jag kan också hänga utan alkohol, tro det eller ej :D