Dagbok

trött tjej

11 mars, 2014

Jag är såååå trött och jag har såååå mycket att göra att jag blir typ blir stressad. Men jag får ta en sak i taget helt enkelt. Har även bestämt mig för att ha en middag hemma hos mig och samla mina vänner här. Det var så länge sen jag bara hängde med mina vänner utan att det involverade jobb eller fest. Så jag skickade iväg ett sms till mina nära o kära. Hoppas alla kommer så att vi får trängas i min lilla lägenhet. Behöver lite vänskapskärlek. Blir svårt o hänga med alla när man jobbar så mycket som jag gör.

Men snart ska jag sätta mig o fixa lite bilder och rensa datorn.

Idag var jag och mina elever ute och fotade, fan va de e grymma på att ta bilder. Jag blir så jävla stolt över dom. De märks att de verkligen lyssnat och tagit till sig av det jag lärt dom. Jag fick hjälpa dom med inställningarna, men resten sköt de själva.

59b4b388a92c11e3a7ee125b385f7646_8

Tjejerna bestämde själva vad de skulle ta kort på. Det skulle vara lite ”öde”, svartvita bilder och en tjej i nattlinne som höll i en nalle.

Alla i min grupp har fått dela in sig i små grupper och de har bestämt själva vad de ska ta för typ av bilder. På torsdag ska två andra grupper ta bilder. Sen kommer vi att ha en utställning. Så jävla nice!

Men nu ska jag fortsätta jobba.

You Might Also Like