Dagbok

Tankar

22 september, 2014
InstagramCapture f88c7cd8 e67f 4076 9a3c 28ac8420c2c0 jpg

God  morgon!

Har sovit extremt lite natt! Blev för mycket för huvudet igår och jag mådde inte så super bra under kvällen. När det är oväder ute och det blixtrar och åskar då vill jag gömma mig under sängen. Jag blir så rädd. Speciellt när åskan kommer direkt efter blixten.

Eftersom jag är ett krigsbarn är jag extra känslig mot smällar, det är en sorts trauma som jag fick redan vid födsel.

Men det dök upp massa andra tankar igår och det kändes inte så jätte bra. Fick stänga ner datorn och lägga mig på soffan, efter 2 timmar blev allt bra. Men tack vare detta kunde jag inte göra allt jag skulle göra eftersom jag inte klarade av att sitta vid datorn.

Att leva med diagnoser är inte lätt, den som säger att alla har  ADHD eller andra diagnoser UTAN att ha kollat upp det kan ta sig i…..! Jag är ständig uppe i varv och jag har svårt att lugna ner mig själv, alltid stressad och varje dag är en kamp för mig! Det är inte lätt, det är inte alls lätt. Det värsta är att behöva gå igenom det själv. Ingen som fattar direkt hur det är.

Som tur är, är jag en väldigt positiv och glad människa att jag försöker kämpa med detta. Jag tar kampen och låter den inte trycka ner mig och kväva mig! Jag har som sagt tagit mina diagnoser till en annan nivå, de e positivt och jag kan använda dom i bra sammanhang. Men glöm inte, varje dag är en kamp. Att ha en diagnos är inte lätt. Vissa är lättare en andra. Men här snackar vi om 7! Jag har 7!

Men vet ni vad det fina är, alla förutom 2 försvinner. De går bort med en behandling! woop woop! Mycket har hänt på de 7 månader jag fick reda på vad som var felet och det känns otroligt skönt, nu kan jag göra något åt alla dessa känslor!

 

You Might Also Like