Dagbok

Tankar utan bild

9 januari, 2014

Hej bloggen!

Hoppas alla ni där ute mår bra och har haft en super dag! För det har jag!

Fick ett skit bra mail angående mitt fotande som ger mig lite bekräftelser. Måste säga att det känns jätte bra! Det som är nice är att jag numera kommer kunna få betalt för det jag aldrig fick betalt för. haha. Jag går ju i stort sätt på alla feta hiphop konserter och klubbar. Och jag har i stort sätt alltid med mig min kamera för att ta bilder så att ni som inte kan gå dit får se det på ett eller annat sätt här på min blogg. Sånna grejer gör jag för att jag själv vill och har aldrig tänkt på att sälja bilder eller fota för någon annan. Men kommer frågan upp tackar jag inte nej om det är en bra deal. Ibland när Redline har sina grejer så hör jag av mig till dom och frågar om dom behöver mig och jag har alltid fått ett ja. Ibland så tar jag kontakt själv direkt med artist, men i stort sätt är det Salla och Dj black moose som jag kontaktar.

Idag fick jag ett mail som förändrar allt för min del, iallfall en del av mitt fotande. Nu kommer dessa konserter och events vara ett jobb, jag kommer se det mer som ett jobb. Ni kommer förstå mer vad jag menar. Mina bilder kommer upp på en stor sida och spridningen blir mer. Jag kanske ”förlorar” på det genom att man besöker den andra sidan för att se mina bilder. Men dont worry, jag kommer alltid ha mer bilder och alltid något o visa, sparar på något smaskigt till bloggen. Men hur som haver, jag är skit glad över detta. Nu kommer jag kunna ”gå runt” och tjäna in pengarna för kameran jag köpt och även investera dom pengarna på kamera prylar. Varje grej som jag hittar skickar jag en förfrågning och om de vill ha bilder drar jag dit och fotar, vill dom inte, då drar jag dit o fotar för mig själv. Och sen gör dom förfrågningar hos mig.

Detta ser jag som ett bra start på att fortsätta bygga upp mitt namn som fotograf och nå ut till andra. Men det går snabbt, jag är inte van! Jag hinner inte andas och smälta in allt. Dessa fotobekräftelser är rätt skönt o få. Jag vet att jag är duktig och jag vet att jag har ett öga för foto, bra självförtroende har jag gällande foto. Men känslan när en person man ser upp till och uppskattar väldigt mycket säger hur duktig man är och vill bli fotat av mig tar jag som en stor komplimang. Att Dj Black Moose använder endast och ENDAST mig som fotograf är underbart för då vet jag att jag gör något rätt när han bokar mig för nya pressbilder. På Torsdag ska Ametist stå framför min kamera och redan nu är jag nervös. Vi ska ta dubbelexpo bilder. Helt fantastiskt att hon gilla mina dubbelexpo bilder att jag får använda henne som modell.

Jag är tacksam över att jag är där jag är. Hårt jobb lönar sig. Jag har verkligen gått igenom eld och vatten för att komma hit. Men jag är LÅNGT I FRÅN klar! Detta är bara början. 5 år i Feb, så länge har duvetinte funnits!

Inget är omöjligt, absolut inget och jag är ett levande bevis! Det är helt sjukt. Jag har verkligen fått uppnå så många mål i mitt liv tack vare bloggen. Tacksam! Tack ni som läser och sprider. Kom ihåg, ni kan bli vad ni vill. Det kan ta lite tid!

You Might Also Like