Dagbok

Sätt krokben på mig och jag blir 10 gånger starkare

9 mars, 2016

Exakt så är det! Jag är en värdefull person. Är det ok o säga så utan att människor ska tänka ”vem fan tror hon att hon är” ”shit va mycket luft hon har” Men så känner jag just nu och så har folk fått mig att känna. Jag gör saker som har en mening med livet. Jag känner att jag bidrar med något as bra. Jag menar, aftonbladet spel del ba ”Melika zakariae är bäst just nu” Aaa de e jag. I Indien ”månadens DJ”

Sånt kommer inte serverat på silverfat, sånt sliter man för, sånt jobbar man extremt hårt för. Och det har jag gjort. Idag fick jag även ett kvitto på att det jag gör är så jävla bra.

Va på möten med lite musikmänniskor och jag gick ut där i från och kände mig hög på lycka. Jag fick äntligen göra det jag länge velat göra och jag är bara några millimeter i från mitt mål.

Jag har även byggt upp en plattform och drivit en grund till något som kan bli jävligt stort, men mer om det kommer sen.

Grejen är att jag ser mig själv på toppen av berget. Och jag tror att de är det som får mig att fortsätta kämpa mig uppåt. Med min plan, energi och idéer så kommer jag dit.

Inget är omöjligt och idag fick jag bevis på det. Igår fick jag bevis på det.

Den när man även ligger på saker som man vill slänga sig ur men inte kan. Jag har så mycket jag vill berätta men kan inte göra det eftersom det finns såna människor som gillar o förstöra. Men det är okey, jag blir 10 ggr starkare av det.

Det värsta är att människor är så jävla avundsjuka på varandra i smyg. De brinner i folks ögon så fort man lyckas med något eller bara säger något kul som hänt en.

Ett exempel: Jag har jobbat med Adrijana sen i oktober, under loppet av 4-5 månader har hon fått jobbat och ska jobba med några av de fetaste människorna i Sverige. Sen säger vi att hon får en deal på ett bolag o sen släpper hon en super hit. Detta kommer självklart brinna i folks ögon. hahah.

Eller att jag åker utomlands och Djar. Varför kan vi inte vara glada för varandra, varför kan vi inte hejja och jobba ihop en att konkurrera med varandra.

Detta är en av anledningarna till varför jag är rätt ensam av mig. Jag vill inte dras ner och är tacksam över de få vänner jag har som är extremt drivna av sina egna liv.

Hur som helst, nu ska jag äta, packa o sedan sätta mig och spela lite Hitman för att skriva ihop något kul om det.

 

Här kommer även en liten, lång video när jag spelade The Division som för övrigt är as FET!

You Might Also Like