Dagbok

Planerna

9 september, 2014

Jag e så inspirerad just nu och peppad! Trots allt som föregår i mitt liv håller jag huvudet högt. Mycket som händer i mitt privatliv som jag inte vet vad jag ska göra av….! Men de löser sig!  Jag har fått lite uppgifter som jag måste fixa denna vecka. Är väldigt peppad på detta. Sitter och letar ny musik, nya mixer och sköna trap låtar. Har två AS feta spelningar som jag verkligen ser fram emot.

Nu ska jag ta en varm Dusch och lägga mig. Är väldigt trött och behöver gå upp typ kl 05:00 imorrn. Måste fixa lite inför imorrn. Finess har en liten fest imorrn och han har inte bestämt sig om han ska uppträda. Och i vilket fall måste jag fixa hans låtar och ta med de ifall han ska uppträda.

Har två artister som jag kommer jobba med. Kommer backa Finess och vara LöstFolk uppvärmnings dj tillsammans med Dj Capo som är deras egna Dj!

Blev bokad i Uppsala den 3 okt. Kommer bli sjukt bra!

Men hur som haver, jag har hittat massa låtar och lyssnat på en hel del mixtape’s. studerat lite musik. Juste, planerar även en mini utställning. Allt är klart kan man säga, plats, datum osv. Men jag återkommer om det. Jag ska ha det på en klubb någonstans i sthlm. Infot kommer släppas av någon annan. Ska iväg till Framia på Söndag. Vi ska välja ut 5-6 bilder, skriva ut dom som affischer. Sen ska bilderna skickas till personen som styr upp den stora festen för 2500 pers. Så det kommer vara GALET nice!

Hade tänkt att ha en utställning på ett annat ställe, men min tillit har tyvärr försvunnit efter att varit på i en månad. Då går man vidare! Kommer ha en till utställning, lite större utställning. Men det kommer ske lite senare i höst! Har som sagt STORA planer! Kommer bli väldigt mycket jobb denna höst! Och det kommer ske mycket saker. Kommer bli sååååå jävla kul!

God natt på er!

You Might Also Like