Dagbok

Peppad dag

4 november, 2014
10375892 770997139587385 675887181 n

God morgon bloggen!

Känns som om jag börjar komma igång med mina rutiner. Så jävla niceee! Allt börjar bli bra. Fatta inte ens vad fan jag höll på med förut. Kunde ingen typ skakat vätt i mig? Hur som haver. Ska strax på behandlingen och jag har verkligen längtat. Jag älskar min behandling, det är den ända dagen i veckan som jag får vara mig själv, prata om det som jag aldrig kan prata med någon om. Jag undrar vad jag ska ta upp idag? Måste dels berätta vad som hänt under den senaste veckan. Måste berätta om hur jävla stolt jag är över mig själv. Finns saker som jag aldrig skulle ha vågat göra som jag gjort. Det finns människor jag släppt som jag aldrig hade klarat av o göra förut. Det finns jävligt mycket saker jag gjort som jag är stolt över!

Jävlar….! Är stolt över mig själv och det borde jag väl få kunna säga utan att det låter konstigt? eller tar ni det som om jag är självgod? eller va de nu heter.

Jag är tacksam och glad. Igår fick jag veta hur uppskattad jag var på jobbet, det är något som går rakt in i hjärtat.

Men nu måste jag springa och efter jobbet ska jag träffa mina två älsklingar som ni kan se på bilden, samtidigt som jag ska ha möte! Peppad dag trots skit väder.

Ps. Redline kryssningen är nu bestämd. Köper biljetter idag!

 

Ha en super dag

You Might Also Like