Dagbok

Över en miljon visningar

17 september, 2014
melikatt

Det tycker jag är rätt nice, att min gamla Youtube kanal har fått över 1 miljon visningar. Där ligger det massor av roliga grejer.

Men sen har min andra Youtube kanal fått över 100 tusen visningar. Den har jag inte varit lika aktiv på, använder knappt Youtube längre. La upp grejer från min dokumentär där. Det var lite meningen, att lägga upp grejer från min dokumentär.

DVIWEBTV

Trots att jag fick göra allt själv kring min dokumentärserie är jag riktigt jävla nöjd. Jag höll på med den i ett år, släppte den 2011. Jag påbörjade 2010. Det var en as fet resa. Skulle vara kul o göra en 5 år senare, vad gör alla nu. Men ska jag vara helt ärlig, den tiden har inte jag. Men de vet man aldrig om 2 år. Men tänk ändå, jag åkte iväg med en kamera och filmade massor av folk. Vem fan gör en sån grej.

Ska fan lägga upp lite av saker som jag aldrig släppte.

Men på min gamla kanal släppte jag massor av låtar och jag gjorde en av mina första musikvideos till SödraSidan. Men då hette dom Dalenbarn. Släppte exklusiva låtar med Kartellen, Aki, Parham P, Finess och många fler.

Jag är sjukt nöjd över allt jag bidragit till de senaste 5 åren jag haft bloggen. Men den tiden hade jag även all tid i världen. Nu har jag begränsad tid.

Men riktigt kul att jag fått så många visningar på youtube.

You Might Also Like