Dagbok

Nästa grej

30 oktober, 2014
page2

God morgon bloggen!

Vaknar as trött, vilket jag gör varje dag! Men jag vänder på det så fort jag går upp ur sängen. Jag blir alltid super pigg när jag vet att jag ska dra till jobbet. Idag ska vi fira Halloween på jobbet, ha disco o äta massa gott. Ska bli super skoj!

Hade tänkt och lämna in min skivspelare idag, men det kommer jag göra imorrn istället, tror jag! Ska ringa o fråga om de har öppet imorrn. Har ingen koll på dessa röda dagar eftersom jag jobbar mån-lör!

Imorrn ska jag även ta tag i det här med tatueringar! Jag ska nämligen åka till Spånga och träffa en snubbe och diskutera min nästa tatuerning! Vi ska försöka få klart det jag redan har och fortsätta i samma stuk! Polka Trash är något som inte många har och det är jävligt unik och annorlunda! Men ska göra något riktigt nice. Vi börjar på skulderbladet och gör klart det där och sätter ihop allt med resterande tatueringar som finns där.

You Might Also Like

 • dbj 30 oktober, 2014 at 10:20

  hoppas du inte menar ink force tattoo i spånga , de är inte bra , kolla deras portfolio.

  tips på bättre studios :

  lifestyle tattoo (blanco)
  taboo ink stockholm
  circle tattoo sumppan

  • admin 30 oktober, 2014 at 20:42

   Jag har kontakt med en snubbe där som verkar vara bra. jag har låtit amatörer göra på mig hehe. bilderna är rätt fula, ja. men de fanns många snygga grejer. så why not :)