Dagbok

Många frågor efter Straight Outta Compton

4 september, 2015
COMPTON still2

Igår var jag på Galapremiären av N.W.A filmen  Straight Outta Compton. Drog med mig brorsan för att han verkligen ville se filmen.

Jag måste börja med att säga att det är en av de bästa filmerna jag sett på väldigt länge. Jag blev sjukt inspirerad av filmen och känslorna gick upp och ner.

Men självklart kom det upp 1000 frågor. Hur mycket av detta stämde in? Hur mycket av detta har de gjort om? När E låg på sjukhus och blev introducerad för Bone, var det verkligen så han fick veta om dom, varför kunde man inte få se en glimt av dom? Det fanns nog fler artister jag hade velat se. Snoop Doggs karaktär va nog sämst, fanns knappt någon likhet, extremt lite likhet. Men alla andra var väldigt lika.

Det som störde mig mest av allt var nog att när killarna ”spelade in” låtarna så hörde man deras egna röster, men när de gick från att prata till att uppträda så var det helt olika röster, de va artisternas egna röster. Det var något jag tänkte på jätte mycket. Plus att typ vissa scener från konserterna var exakt likadana fast det skulle föreställa sig vara på olika ställen.

Jag skulle vilja se fler av dessa typer av filmer, kanske en film om 2 pac’s liv, men i samma kvalle. BIG filmen var inte alls bra, den va en flopp och en sådan film vill jag absolut inte se.

Detta är en måste film, men en film som kommer väcka många frågor och tankar. Men se på den, bio film 100% !

Jag ska se på den igen, igen, igen och igen.

 

You Might Also Like

  • nwa 6 september, 2015 at 06:41

    Fattade du inte sjalv att Bone redan va upptackta av E innan sjukhus scenen? Det fanns minst 2 andra scener dar E berattade om bone thugs. Scenen i sjukhuset va att dem visade den fardiga LP’n och att dem ville att han skulle lyssna pa allt harda arbetet

    • admin 8 september, 2015 at 09:53

      Nej, jag hängde inte med eftersom de hoppade så jävla mycket. Så jag missade Bone grejen. Men jag ska se filmen igen, :D