Dagbok

intervjuer och skoj på G

9 oktober, 2014
DSC00816

Godmorgon!

Jag glömde o berätta att jag var hos Kingsize här om dagen på möte! Tror det kommer bli så att jag kommer vara på möte med dom lite då o då. Vi har planer på G! Och jag kommer nog bli mer involverad i Kingsize. Förhoppningsvis gör jag min första och största intervju imorrn. Skickade även ett mess till Hopsin om att få göra en intervju med han också.  Men vi har även en långsiktig plan ihop och det känns faktiskt rätt kul, något jag länge velat göra.

Älskar att jag har en sån bra kontakt med dom, funkar skit bra! Men det är mycket skoj p G!

Och min blogg, den kommer få en sån uppdatering att jag tror folk kan bli helt ställd. De kommer hända saker inom en snar framtid och min blogg kommer ändra stuk helt!

Idag ska jag till Ametist för att mitt fina Crew från löstfolk ska vara gäst där efter ska jag på bokreleas fest en stund. Drar med mig Erica eftersom min sötnos inte kunde följa med. Finns inte så många vänner som gillar o gå på sånt, tur att Erica typ aldrig bangar på att gå på sånt. De e ju en av de roligaste grejerna som hiphop bloggare. Att få gå på roliga saker.

Ikväll lär jag väll sitta och spela GTA och skypa med min sötnos. Det känns som om det börjar bli en grej, att vi sitter och skypar samtidigt spelar vi. För om jag ska vara helt ärlig så är det inte lika kul och sitta o spela ihop, för båda kan inte köra samtidigt. Därför är detta perfekt sätt att köra. Båda älskar GTA, så de blir timmar av spelande.

Nä, men nu ska jag fixa lite fler blogginlägg innan jag drar till jobbet! Ha det gött

Ps. Jag e fett sugen på att fixa till håret så det blir långt igen! Så snyggt!

 

 

You Might Also Like