Dagbok

Ingen bra känsla

13 oktober, 2014
10727642 593969597379593 693283188 n

Jag måste be om ursäkt för att jag inte bloggat något sen i fredags! Men det har vart en riktig dålig helg. Jag har verkligen inte känt mig bra på något sätt, gamla och jobbiga känslor kom upp under helgen som gjorde att jag mådde piss.

Idag har jag inte ens orkat ta mig till jobbet för att jag mått dåligt. Men ibland är det OK, jag  styrs lite av känslor och då kan de bli så här! Jag glömmer alltid bort varför jag känner på ett viss sätt, men igår satt jag och skrev ner exakt allt jag kände. Jätte bra ide att göra så. Kommer göra det varje gång jag känner mig låg. Det blir bättre att läsa dom dagen efter och sedan kunna reflektera och se vad var det som hände, om det är samma känslor varje gång.

Det värsta av allt är att helgen påminde mig om något jag aldrig vill känna, något som jag undervikt i många år. Påminde mig om situationer som jag en gång i tiden var i. Det är nu jag ska gör saker som får mig att bli glad, men jävlar vad svårt det. Fast det går, det går om man vill. De gäller bara att påminna sig själv om vissa saker.

Ska försöka städa lite och laga mat, meditera typ samtidigt! De borde väl fungera. Det är en ny vecka och jag ska försöka göra det bästa av hela veckan. Jag är jävligt bra på att stöta bort människor i min närhet och jag är sämst på att be om hjälp! Igår mådde jag så dåligt och ville verkligen inte var själv, men jag vägrade typ fråga om hjälp eller sällskap. Jag måste lära mig att hantera detta själv, för det kommer alltid vara jag själv som ska leva med detta. Men idag får jag lite sällskap av den ända personen jag känner själv att jag vill umgås med. Svarar inte i luren heller på samtal, orkar inte! Speciellt när jag vet att det är folk som vill kolla läget, bara jobb samtal jag tar emot. Brukar oftast åka till min moder, men idag känner jag inte för att göra det.

Men nu ska jag försöka fixa till här hemma och laga mat. Känner mig en aning bättre.

 

 

You Might Also Like