Dagbok

Im free MFS

29 oktober, 2014
540437 10152712612860865 8303865084061364176 n

Det är så JÄVLA skönt att det är över! Ja, nu e allt 100% över och det känns så jävla bra! Vaknade upp imorse och kände hur mina känslor bara försvann. De va som om någon tog dom i från mig och jag känner inget alls. Fattar ni va skönt. FRII! haha. Nä men helt seriöst, inatt fick jag veta något som gjorde mig illamående, lite äcklad och fick mig att känna mig som största idioten. Jag tror att det gjorde att allt bara försvann! Och det tänker jag inte hålla inom mig! Och det är bra, för nu kan jag fokusera mig på att börja jobba igen och hitta min inspiration på fullaste allvar! Inte nog med det, jag kan söka till skolan som jag tänkt o gå i! Nu är jag även peppad till max, jag har hittat inspiration och jag har fått tillbaka min kraft till att göra vissa saker.

Men jag är SÅÅÅ glad att jag gick igenom detta. För jag fick lära mig as mycket saker om min älskade diagnos. Och jag är så redo för detta, vad livet har att ge och allt som kommer ske. Jag vet att jag är en bra människa och jag gör bra saker. Ska aldrig sänka min självrespekt igen och sätta mina känslor på sidan för att andra ska må bra! Ohh hell no! Men nu vet jag och jag är så jävla glad att det hände.

Nu ska jag dra till jobbet. Bjuder på min as heta Gym bild. Älskade gymmet. Där kommer jag vara rätt ofta! Ha en fin dag!

 

 

You Might Also Like