Dagbok

Idag!

27 april, 2014

Jag är jävligt trött o seg idag. Blev en hård ikväll igår, vilket det egentligen inte skulle bli. Jag DJ’ade tillsammans med min barndomsvän Zolle. Jag skulle bara träna, men Adam som skulle spela under kvällen var sjuk så jag fick spela fram till 00.30! Där efter tog Zolle över och jag trodde att jag skulle få åka hem. Men ikke sa nikke. Han skulle spela en timma o sen skulle jag få ta över. Jag kände själv att de gick bra. Och jag fick testa massa nytt. Älskar och spela ihop med Zolle! Vi har två helt olika stilar på musik men vi gillar typ samma. Så det blev inga låtar som spelades två gånger. Det funkade super bra.
När jag tog över så hypade alla mina vänner mig. De stod och hoppade, dansade och röjde ihop med mig. Är tacksam som får denna chans. Älskar verkligen Vardagsrummet!!

Nu sitter jag i Hornstull, skulle göra en intervju med Linda Pira men den ska jag göra senare idag! Ska även fota henne och Adidas i uppdrag av Kingsize! Även soft där att jag numera jobbar för Kingsize! Min första intervju för dom!

Efter detta drar jag till TLK hyllningen för att fota. Blir en lång och rolig dag/kväll!

image

image

image

You Might Also Like