Dagbok

Hej bloggen, typ… eller något

22 september, 2015

Juste, jag har en blogg. Glömde bort det! Ha Ha Haa… ! Nä men det har varit fullt upp med att spela Destiny VARJE DAG så bloggen har glömt bort. Men nu jävlar. Nu är jag på G igen. Sitter här och försöker plugga. Lite svårt och fokusera sig då det enda jag tänker på är ”när kan jag få spela TTK igen”? Men spela får jag inte göra innan kl 15:00. Tills dess ska jag ha gjort klart en uppgift. Är jag klar tidigare, ja då får jag plugga!

 

Juste, jag har inte berättat om mitt nya uppdrag som startar 1 okt? Jag kommer inte berätta om det heller, inte en iallfall. Jag kommer dela med mig om detta när allt är officiellt, när dom har lagt upp mitt namn och en text om mig på deras sida. Jag har sagt att jag har 6 månader på mig att uppnå min dröm och känner jag mig själv rätt så vet jag att jag kan lyckas, gör jag inte det, då har jag en annan plan. Men den tar lite längre tid. Och tid, de har jag….!

Och de här projektet jag jobbar med Sebbe, de kommer bli så jävla grymt! Ååå vad jag ser fram emot allt kul i livet. Eller jag försöker. haha.

Nu ska jag fortsätta plugga.

Juste, jag kommer börja sända live när jag spelat Tv-spel. Ni kan följa mig här: twitch.tv/duvetinte

11856574_517970385036659_1432815685_n

You Might Also Like