Dagbok

Godmorgon!

4 december, 2013

Är så jävla trött, vill bara fortsätta sova! Det tar ca 1 timma för mig o vakna och jag är inte den trevligaste människan när jag vaknar. Nu har Sindri åkt hem. Det var jätte kul och ha sällskap här hemma. Jätte kul och få se Sindri igen, bir alltid lika glad! Men så som det ser ut kommer han o grabbarna nästa helg på besök. yeey.

Jag tror inte ni förstår hur skönt det är att se fram emot 3 veckor semester. Jag har tagit 5 dagar ledigt och fått 3 veckor ledigt! Förra året tog jag en eller två dagar ledigt o fick någon vecka eller så. Jag behöver semester för att hinna göra allt jag vill göra.

Igår satt jag och skrev ett väldigt långt inlägg, men en kort stund efter ångrade jag mig inlägget och la aldrig upp det! Jag kände att de blev för mycket och valde att inte lägga upp. Igår fick jag mina 2 diagnoser och jag är rätt nöjd, men det är inte så att jag kommer berätta för allt o alla vad jag har. Eller jo, jag kan väll säga ADHD men den andra diagnosen är lite känsligare eftersom jag är 100% medveten om att det stämmer in.  Efter allt detta känner jag mig otroligt starkare och jag känner mig närmare målet. Snart är jag nära målet, snart kommer jag få lugn och ro!

Igår ringde min favorit farbror mig, jag vart helt varm i kroppen när han ringde och allt jag kunde höra var en massa kärlek! Jag blev så glad igår kväll när han ringde.  Ni måste förstå att jag kommer från en dysfunktionell familj, alltså en ikke fungerande familj. Ingen har kontakt med någon, speciellt pappas sida. Därför är det otroligt viktigt för mig att ha min farbror nära mig. Han har funnits i mitt liv sedan jag föddes och han har varit min trygghet. Jag tror att det är min farbror som påverkat mig gällande ungdomar och barn. Han hjälper väldigt många och jag följer hans spår.

Ska strax till jobbet, ser fram emot veckan. Idag ska jag klippa mig lite kortare en vad jag har, imorrn ska jag på möte på en tatueringsstudio, fredag ska jag jobba morgon till kväll, på lördag ska jag till Diva Nails Sweden och fixa min naglar och på kvällen ska jag självklart på Rödnovember avslutningsfest och fota! Söndag blir en vilo dag och lär åka o hänga med min farbror.

DSC_0837

 

You Might Also Like