Dagbok

Ett par ord

19 februari, 2014

Först vill jag börja med att säga GRATTTIIISSS till Lina Pira och Stor! Fan vad glad jag blir! Jag föll en tår när jag såg Linda. Jag är lite känslig av mig! Men jävlar vad dessa två förtjänar dessa priser. Det är inte ofta jag fastnar för ett album eller Ep när det gäller Svensk hiphop. Det är få artister och då menar jag FÅ Svenska hiphop artister som gjort så bra album & Ep som dessa gjort. Det finns ett par andra album jag verkligen älskar inom svensk hiphop, men jag lyssnar mer på singlar en album. Sak i samma. Grattis!!

Ska strax gå  o sova men sitter o äter lite godis nu innan läggdax. Behöver lägga på ett par kilo inför galan!  Har även gjort klart jobb för idag. Skickade iväg bilder till Bobo som blev intervjuad till en tidning!
Imorrn står det Gym – Jobb – möte – foto på schemat. Lång dag blir det. Organismen har en spelning på Göta Källare och dit ska jag och fota. Ska nämligen fota för Kingsize. Känner verkligen att jag börjar få tillbaka min energi. Hade en riktigt jobbig vecka och det är skönt att energin börjar falla på plats igen!

DSC_6144

Här är en av Bobo’s pressbilder. Men nästa vecka ska vi ta nya snygga bilder.

You Might Also Like