Dagbok

En sen morgon! Kendrick Lamar

22 januari, 2013

God morgon alla bloggläsare!

Hoppas ni alla mår bra och har en fin morgon!

Vaknade idag med världens huvudvärk. Jag tror att jag tänker för mycket haha.

Igår insåg jag en av mina största svagheter. Jag är super rädd för att blotta mig och visa mig sårbar. Det är en sak att berätta om saker jag gått igenom, det har jag absolut inga problem med, men det är en annan sak och berätta om jag mår dåligt för tillfället.

Igår fick jag veta något som rörde en person i min familj, jag blev ledsen, mådde super dåligt och allt kändes skit. Jag fick sms av två kompisar som ville kolla läget, men jag ville inte prata. Jag vill inte att någon ska ”tycka synd om mig” vilket det egentligen inte är. Utan det är något jag tagit med mig sen liten.

Jag hatar och prata om mina känslor och visa mig sårbar. Men detta är något jag jobbar dagligen på!

Men jag fick ut allt, jag tog steget och berättade händelsen till Bella som faktis inte sa så mycket en typ ”oj, mhm, okey” och bara lyssnade aktivt. Mycket bra! Jag visade mig svag! Men egentligen visade jag mig inte svag, utan det där gör mig bara starkare.

Att våga visa sig svag inför andra människor är att vara stark, det är så jag ser på det hela!

Fan, varför växte jag upp med bara killar. Det är så här killar är hahahah! Man blir som man umgås.

Men till något helt annat. jag älskar Kendrick Lamar’s senaste album. I början var jag sjukt besviken, men nu lyssna jag i stort sätt bara på hans senaste skiva!

Jag gillar hans texter, gillar det han säger och jag gillar hur han säger det!

You Might Also Like