Dagbok

Ej tillgänlig

12 maj, 2014

Idag har det varit en halv bra dag! hade så jävla ont i magen igår kväll och idag så fungerade inte min kropp som den skulle! Kunde knappt stå och jag var tvungen att ställa mig i duschen i 30 min för att kroppen skulle kunna röra sig någorlunda. Det var som om allt hade dragit ihop sig och jag var stel som en pinne! Hade fruktansvärt ont.  Det var min morgon. Har spenderat dagen i soffan, fixat till lite här hemma och bara degat. När jag e sjuk, då e jag sjuk från allt, inklusive bloggen! Men jag har även tagit ett beslut, att inte vara så JÄVLA tillgänglig hela tiden.

När folk vill ha något så får de ta och höra av sig en bra tid innan. Inte någon dag innan. Som jag gång på gång sagt så är maj månad bokad och jag tar inga nya jobb om inte det är Kingsize eller Vardagsrummet! Men folk ber mig om saker som de behöver typ nu eller inom någon dag och de förstår inte att det inte går!

Jag sitter även inte framför datorn hela dagen lång och kan inte göra saker på en gång!

Men hur som helst, har beställt mina Dj prylar och ska hämta dom i veckan! Det här är anledningen till hårt jobb, att jag ska kunna köpa saker när jag behöver! Men jag har som sagt köpstopp från och med nu. Alla pengar ska gå till att köpa biljett till london + hotell och fickpengar till USA!

Nu ska jag sova, upp tidigt o jobba! Imorrn kväll är det min lediga dag! Träning efter jobbet. woop woop

DSC_8536

Jag är sjukt nöjd över de senaste bilderna jag tagit!

Ska lägga upp lite bilder från helgen och desutom skriva om alla roliga saker jag gjort! God natt så länge!

You Might Also Like