Dagbok

den chansen

30 maj, 2014

För 1½ år sen när jag satte min fot på Vardagsrummet visste jag att det skulle bli min favoritklubb och jag hade helt rätt, de blev min nr 1 klubb! Men igår satte jag min fot på Lydmar där jag hängde med Kungen en timma och jag blev totalt förälskad. Där kommer jag hänga rätt mycket på sommaren eller på Josefina som är mitt andra favoritställe. Tyvärr så är det ställen som många av mina vänner inte gillar o gå på, men tur nog så har jag kungen och min syster som jag kan hänga med i sommar.

Igår var vardagsrummet stängt, men jag gick dit ändå tog en kaffe ihop med personalen och sedan tränade jag. Jag älskar att de låter mig träna under kvällarna. Jag går verkligen All in när det gäller Dj’ande. Jag sätter ihop en lista hemma, tränar på min egen skivspelare och sedan drar jag till Vardagsrummet för att lyssna hur det låter på en klubb.

Jag fick även lära mig något nytt igår av en annan snubbe som jag tyckte var as kul! Glädjer mig att få kunskap från andra människor. istället för att hata så hjälps man åt. Sånt uppskattas!

Och det är AS kul att så många sett video när jag Djar här hemma. Kommer göra fler videon.

Kommentera gärna vad ni vill höra mig spela för låtar!

page

You Might Also Like