Dagbok

Bra jävla helg!

9 februari, 2014

Vilken helg…! Jag önska att jag hade fotat lite, men neeej. jag var för upptagen för att njuta. I fredags jobbade jag heeeela kvällen, drog förbi VRD en snabbis för att ta ett glas vin och varva ner. Träffa på massa roliga människor.

Lördagen var hur jävla bra som helst. Jag hade inte alls tänkt att dra ut, men vilken tur att jag gjorde det. Drog till VRD där Tony & Crona skulle spela.  Det var en fullpackad lokal och kön var väldigt lång. Gameboii var med sina vänner och firade sin födelsedag, Ametist var där med sina vänner, de från Stuck life var där, Fille, Sabo och deras vänner var där. Jag var där med min tjejkompis och hennes vän. Tappade bort dom o hittade inte dom igen hhaha. Jag hängde med Linda Pira och hennes kille i stort sätt hela kvällen, Pato Pooh och Sabo var med på ett hörn.  Drog vidare till Spybar och kom hem kl 05:30 typ. Hur som helst så var det en as bra kväll med as roliga människor. Det var verkligen en spontan utgång. Och jag hade verkligen inte tänkt tanken att festa hela natten.

I fredags blev jag dock utskälld av en rappare och det var nog de bästa som hände i fredags. Jag är glad över att han skällde ut mig för att jag hade skrivit ”dåligt” om hans skiva som han släppte. De gav mig på något sätt en bekräftelse, min blogg betyder något och mina ord kan göra någon arg. FAN VAD BRA! Jag e nöjd.

Nu är jag helt slut och tänker gå o sova! Har en låååång dag imorrn.

SONY DSC

De här är verkligen min ”I dont give a fuck” face. Jag bryr mig helt seriöst inte om vad människor tycker o tänker. Jag gör det jag vill! Sådeså!

 

You Might Also Like