Nyhet, Tv-spel

The War is real – Mina tankar kring For Honor

17 september, 2016
forhonor

Jag brukar oftast inte lyssna på Hypen som går på sociala medier. Rättare sagt så försöker jag alltid skapa min egen uppfattning om ett spel. Men jag har ett halvt öga öppet för hypen där ute så att jag vet vad som sker.

For Honor har varit ett spel jag hört och sett mycket om. Tyvärr han jag aldrig pröva spelet på Gamescom, fanns inte så mycket tid för det helt enkelt.

Under helgen (Tor-Sön) har en del människor fått chansen att spela For Honor Alpha closed Beta. Jag är en av de utvalda och det tackar vi Ubisoft för.

Så vad tycker jag om spelet?

De första 30s blev jag förälskad i kvalitet av spelet och även hur bra o realistiskt allt såg ut. Jag menar, hur ofta får man se ett intro som man vill kolla från början till slut? Det såg ut som om jag kolla på en film.

Jag måste även säga att jag älskar hur lätt det var att hitta i menyerna och förstå sig på hur spelet fungerade. Jag var förvirrad i ett par sekunder och kunde inte sluta spela. Denna beta fick mig att bli väldigt nyfiken på hur hela spelet kommer att vara.

Ett minus på spelet är att man inte kan hoppa, jag älskar att hoppa i spel. Men jag kan se förbi det och fortsätta slakta andra gubbar.

Ett plus är att själva ”träningen” i början inte alls var lång och att man kunde sedan välja om man ville fortsätta träna eller om man ville starta själva fighterna direkt.

Min favorit var 4vs4, fanns så mycket o döda och sånt älskar jag. 1vs1 & 2vs2 var inte min grej. Däremot vet jag att 1vs1 kommer bli roligt när spelet är ute och man kan utmana sina följare på en duell.

Av de 3h jag spelat detta spel så ger jag 2 tummar upp och kommer definitivt spela For Honor när den släpps. Jag är helt förälskad i spelet och ser fram emot nästa år då spelet släpps.

Här kommer även en video från min stream när jag spelade For Honor.

 

 

You Might Also Like