Hip Hop

Vet du vem jag är?

16 april, 2014

Igår sa jag att jag skulle skriva ett sånt inlägg!

Jag är rätt van och träffa olika människor på olika ställen. Jag är även vad vid alla olika typer av beteenden och som tur så vet jag exakt hur jag ska hantera det. Igår kom det fram en snubbe som började snacka med mig och Erica. Efter en stund säger han ”vet du vem jag är” och jag skaka på huvudet och ”nää det vet jag inte, vet du vem jag är” Och han sa att han var sveriges bästa rappare och lite annat. Och då sa jag självklart ” jag är sveriges bästa hiphop bloggare” Han tyckte inte att jag är bästa hiphop bloggaren för att jag inte visste vem han var. Men självklart var jag tvungen att få tyst på honom så att jag sa ”men du kan inte vara en svensk hiphop rappare om du inte vet jag är” Han blev rätt tyst av sig. Grejen är att jag stöter ofta på folk som har en typ av ”ballhet” och vissa kan va skit roliga när de tror sig för mycket om sig själva. Denna kille behandla sig själv som en gud. jag kan inte säga att han var en dålig rappare, för han var jävligt bra. Men man ska aldrig gå runt och säga ”vet du vem jag är” Hade jag vetat, då hade jag sagt nej. Det hände mig en gång med Lazee och jag låtsades som om jag inte visste vem han var. Detta var dock för många år sen, innan jag lärde känna honom.

Fast på ett sätt var han väldigt charmig.  Men om man lyckats en gång och aldrig kunnat ta in det ordentligt så fastnar man i en bubbla. Så vem är det jag pratar om? Hans låt ligger här nedan.

Det jag vill säga med detta är att ha fötterna på jorden. Han visste inte vem jag var och jag visste inte vem han var. Jag fick lyssna på hans musik och tyckte att han hade något. Tyvärr händer det ofta att ett beteende kan förstöra väldigt mycket. Man bakom hela den attityden han hade så var han trevlig, rolig och charmig. Jag kunde ta hans ”vet du vem jag är” med en nypa salt och skratta samtidigt. För han var rätt gullig av sig. haha! Men helt seriöst lyssna på honom. han är duktig!

You Might Also Like