Hip Hop, Svensk hiphop musik

Stress ft. Sebbe Staxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta & Aleks – Tystas NerStress ft. Sebbe Staxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta & Aleks – Tystas Ner

6 juni, 2012

Jag undrar vad som kommer hända nu. Vad är nästa steg?

hur långt måste det gå för att folk ska förstå i vilken värld vi lever i?

Oavsett vart i världen man bor så finns det alltid människor som man inte gillar och jag är självklart tacksam över att jag bor i Sverige för inte skulle jag vilja bo i Iran. ALDRIG!

MEN, om människor öppnar ögonen en aning skulle de se en helt annan värld.

Jag kanske inte är den bästa på att skriva eller beskriva något men jag gör mitt bästa trots att jag använder Talspråk.

Jag har ALDRIG varit intresserad av politik, ALDRIG….! förens nu…! För varje dag som går blir jag mer intresserad och för varje dag som går vill jag veta vad som händer med mitt land. Sverige är mitt land trots att jag är från Iran. Det är här jag bott sen jag var 1 år.

Som Adam Tensta säger, Stolt att vara svensk men skäms att vara svenne. Det ligger något i det.

Om man lyssnar riktigt noga på alla dessa artisters texter och sedan börjar se sig om kring då ser man att de talar sanning.

Fritidsgårdar läggs ner. Är det rätt? NEJ!

KFUM gården är en av de fritidsgårdar som ska rivas, efter 30 år. Det kommer inte finnas en fritidsgård i Kista, inte en enda. Är detta ok?  De stämde inte att den skulle göra det, men hur som helst så är det mycket som läggs ner.

I husby har det lagts ner en heldel, för att göra vadå? Är detta rätt? NEJ!

Kom ihåg en sak, det är politiker som bestämmer. Det är dom som säger om saker ska rivas eller byggas.

Jag är 26 år, snart 27 år och jag har röstat en enda gång i mitt liv. Varför rösta jag inte tidigare? min röst är viktig, väldigt viktig! Lika viktig som eran. Vi kan göra skillnad och tro mig, VI KAN PÅVERKA!

Tysta ner, originallåten den tystades ner. Eller den försökte tystas ner. Lyckade någon tysta ner den? Nej! Våran röst är mycket starkare tillsammans.

Nu har Stress, Sebbe Staxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta & Aleks gått ihop, gjort en remix på Tysta ner.

Ju mer VI sprider låten ju mer påverkar VI. Om denna låt uppmärksammas bland ALLA kommer den påverka många och på ett BRA sätt!

Musik är ett perfekt sätt att sprida budskap och ett perfekt sätt att få ut sina tankar.

Jag skulle kunna fortsätta skriva massa saker. Men en sak vill jag att NI gör! Bara EN SAK!

Sprid videon, sprid den till era föräldrar, kompisar, kusiner, lärare, kollegor…! ALLA ni känner. Låt alla ta del av denna låt oavsett om de gillar hiphop eller inte. Skapa diskussioner bland er, låt eran röst höras.

Jag skicka denna video till min mamma som inte alls gillar hiphop men jag vet hur insatt i politik hon är. Jag vill att alla ska se på videon och lyssna på texten och se budskapet.

 SPRID VIDEON, TVEKA INTE. SPRID DEN TILL EXAKT ALLA NI KÄNNER! 

ps: INGEN kommer någonsin få tyst på mig. Ingen kan tysta ner mig. NÅGONSIN! vad det en är.

You Might Also Like