Foto, Hip Hop

Omöjligt till möjligt!

23 april, 2014

Jag älskar verkligen konserter. Jag tror det är därför jag är så bra på att fota spelningar. Jag tycker själv att jag är jävligt bra på att fota konserter. Jag fotar alltid med känsla och går inte efter några speciella fotoregler. Ikväll såg jag en helt NY artist! En som jag aldrig hört tidigare. Trots att det var en väldigt liten publik kändes det som om det var super många eftersom alla som var på plats kunde texterna på alla låtar och sjöng med som om det vore allsång på skansen. Jävla bra drag!

Jag var där för att fota till Kingsize och hade det inte vart en sån bra spelning och att jag skulle fota han efter spelningen så hade jag åkt hem, vilket jag alltid gör på vardagar!

Jag kommer definitivt att börja lyssna på Grieves. Har redan hittat massa FETA låtar och kommer lägga till dom på min Spotify lista som ni hittar HÄR (länk) .

Det blev även min första ”efter spelningen foto”. Jag tog ett par snabba bilder och sen var det klart. Blev jätte nervös eftersom det är så nytt för mig! Men jag är jävligt tacksam över att få ta den chansen och jag älskar mitt samarbete med Kingsize. Älskar att de ger mig chansen att få jobba som fotograf. Jag fotade långt innan jag började fota för dom, men jag gjorde det för mitt eget bruk och då fick jag fixa allt. Nu styr dom upp allt och jag får även ut en hel del för det! Och i första hand fotar jag för dom och jag kollar alltid om det är ok om jag fotar för andra under en och samma spelning. För mig är det väldigt viktigt att alla är nöjda och att allt fungerar för alla. Trots hur jag mår så får dessa saker mig att sväva på moln och jag hittar nya möjligheter till att få nå mina mål!

Inget är omöjligt. Det går verkligen om man vill. Det är för första gången jag verkligen har haft en bra start på året och att det fortsatt framåt. Jag får sån lyckorus varje gång jag kommer hem från en spelning. Jag får nya krafter och jag blir inspirerad. Därför är ett mål att få åka runt med någon artist och fota när de uppträder.

10168174_10152310647010865_4854100712340198599_n

Nu ska jag sätta mig och fixa dessa bilder för att sedan skicka de till bästa Tobias på Kingsize. Kommer även att slänga upp en del på bloggen och på min facebook!  Måste även säga att det känns jävligt kul när Grieves bandmedlem följer mig på insta.

You Might Also Like