Hip Hop, Svensk hiphop musik

Ny video: Simon Emanuel – Ta en bild / Lotus

18 september, 2014

Jag undrade vad som hade hänt med Simon Emanel. Var det inte länge sen han släppte något? Har inte ens hört att han tänkt o släpp något.  Ett nytt sound?

Låter lite som det Lorentz släppt. Men det brukar vara så, man släpper i den stilen som andra släpper. Bara se på alla andra.

Men jag ska vara helt ärlig, jag tycker inte denna låt var så jätte bra. Simon har släppt massor av bra låtar, men denna stod inte högt upp på min lista.

Vad tycker ni?

You Might Also Like

 • Filip 18 september, 2014 at 13:11

  Om du ger dig på att skriva om musik rekommenderar jag dig att göra lite bakgrundskoll innan. #1: Simon Emanuel släppte en låt som heter Vansinne & Stolthet i Juni 2014. #2: Innan det gjorde han och Dida två singelsläpp under projektnamnet 1999, låten Bedövad släpptes i December 2013. Det har alltså inte varit ”tyst om” Simon på länge iom att det har skirivts om alla dessa låtar och det bara bevisar att du inte har koll eller gjort din research. För övrigt kan jag meddela dig (vilket du hade vetat om du tex läst på artisten och producentens twitter att låten är 2 år gammal. Dvs ingen ripoff. Din liknelse med Lorentz var inte heller särskilt on point. Snälla, gör lite bakgrundskoll innan.

  • admin 18 september, 2014 at 17:19

   Om han nu släppt en låt under sommaren, då har jag missat den. JA! Och under sommaren va jag å semester, så de e inte konstigt och sånt händer! Och dec 2013 är evigheter sen. Det är nästan ett år sen. Mycket kan hända under ett år. Och att vara borta 1 år är väldigt länge!
   Men det är skit bra att du har koll och berättar det, men skulle du inte kunna göra det på ett trevligare sätt? Däremot sitter jag inte och kollar upp artisters 78 olika sidor, för den tiden har inte jag, tyvärr. Jag önska jag hada all tid i världen, men de har jag inte :( . Detta är trots allt en blogg och ingen nyhetssida med personliga åsikter. Om du vill ha nyheter råder jag dig att gå in på Kingsizemag som slänger upp massa nyheter och jag fotar en hel del as TÖNGA bilder till dom. Jag säger vad jag tycker o tänker här i bloggen. Vilket du kanske borde ha vetat om DU hade gjort lite bakgrundskoll :)
   Men simon har inte skrivit på sin fb, som jag kollar, att den e 2 år gammal. Vem fan är inne på twitter? :)
   Ps. jag tycker inte Lorentz är så jävla bra. Jag vet flera artister som släpper liknande musik. det är en trend att göra som andra, varit så i all evighet. Funkar det på ett sätt, då gör alla så! Och det är inge fel med det D: Kolla bara på Abidaz, Pato Pooh, Denz m.m som kör lite av den amerikanska stilen fast på svenska. Funkar SJUKT BRA!

 • Sherko 18 september, 2014 at 13:21

  han släppte en annan typ klubb låt i sommar melika, den här va tuuuuuung

  • admin 18 september, 2014 at 17:19

   Svääääääääääääääääär???!?! Måste kolla upp det. :D