Hip Hop, Internationell Musik

New Video: French Montana Ft Nicki Minaj – Freaks

8 mars, 2013

Nä asså jag älskar denna video, Ä L S K A R! Jag vet att det finns många i denna hiphop värld, asså då menar jag den Svenska hiphop världen som hatar på Nicki Minaj. Men oftast brukar man hata på något som inte anses passa in. Det är vi i Sverige som dömer ut någon väldigt snabbt. ”Nej hon passar inte in” ”Han för mycket…” Det kan vara vad som helst.

Jag läser dom jag följer på twitter och mina facebook kompisars status, jag har koll och då o då ramlar det in någon spydig inlägg om hur dålig Nicki är, eller någon annat tråkigt!

Vi är väldigt bra på att trycka ner, men är vi lika bra på att lyfta upp?

Mitt svar skulle vara nej!

Sak i samma! Jag tycker verkligen Nicki Minaj är bra, vare sig om hon gör dunka dunka musik eller en fet hiphop låt. Fördelen med mig är att jag lyssnar på de mesta och det måste nog vara därför jag kan lyssna på alla Nicki Minaj låtar!

 

You Might Also Like

  • Stina (nickiminaj_biggest__fan) 18 juli, 2013 at 14:58

    Hej!! Jag tycker att du har helt rätt!! Nicki Minaj är jätte bra! Jag har gillat hon i mer än 4 år och när jag bytte skola för 6 månader sedan visste ingen av mina nya vänner om att det fanns någon som hette Nicki Minaj! Så då fick jag undervisa dom om lite Nicki minaj fakta :) och nu pratar dom nästan inte om något annat än NM :D ha det bra hej!