Hip Hop, Nyhet

Häng med Childish Gambino

16 augusti, 2014

Jag har länge velat se Childish Gambino. Min kusin älskar hans musik och det var han som fick mig att börja lyssna på honom. Och nu ska jag tillsammans med Kingsize åka till London och se honom live. Jag vill skriva vi på kingsize, men det känns rätt konstigt och skriva i vi form. Det är vi på kingsize eftersom jag är en medarbetare och jobbar för dom.
Hur som haver, vi ska till London på tisdag för att se honom live, jag tror att vi ska göra en intervju och jag ska även fota honom. Sen e de massa annat kul som händer. Har inte fått all info. Men de e faktis jävligt kul och få göra detta.
Det visar bara vilka möjligheter det finns hos kingsize. Jag som trodde att jag inte kunde komma längre en detta, att jag inte kunde ta mig förbi väggen pga olika anledningar.
Men det ska bli super kul, ser fram emot denna fina resa till London. Erfarenhet och det är perfekt inför den stora resan jag ska göra nästa år. Juste, vi kommer även ha med oss de två som vann tävlingen på kingsize, grattis till dom.

You Might Also Like