Hip Hop, Svensk hiphop musik

Flame feat. Robzta De Niro – NANANA

21 januari, 2014
jpg2

Det måste vara evigheter sen Flame släppte något. Tänkte på honom för någon vecka sen och undrade just vad som hänt med honom. Det tråkiga är att jag tappat kontakten helt med honom och hade inga uppgifter att skriva/smsa/ringa honom. Men igår fick jag ett mail av honom och där innehöll en ny låt vilket jag blev glad. Jag har sett på nätet att han släppt en video, men aldrig hunnit kolla upp det. Tror att jag sedan glömde. Hur som helst, en fet låt producerat av Kiano som är en as grym producent från GBG! Jag hoppas att det kommer mer från Flame, han är en duktig artist!

 

The Preparation Disc är en EP som Flame jobbat på vid sidan av alla sina svenska projekt, den kommer innehålla 6 spår och släpps i Mars.
Första låten ut är Nanana gästas av Robzta De Niro och är producerat av Kiano Beats.
Videon till denna låt är inspelad inne i en spårvagn i Göteborg.
Flame släpper denna EP’n i Mars som en förberedelse för ett annat släpp framöver runt Maj / Juni som kommer heta The Misfit där folket ska få ta del utav den unika artistens tillvaro och få följa med på en resa genom hans musik. Flame har varit i skuggan allt för länge nu men nu är det dags att ta sin plats på riktigt. Med en massa låtar klar inspelade och redo att spelas upp för massan så finns det inget annat och göra än och luta sig tillbaka och njuta av resan.

 

You Might Also Like