Häng Med Melika

Häng med Melika podcast #7

5 januari, 2014
avsnitt7

I det sjunde avsnittet pratar Melika HipHop med Alexander Khilström som arbetar som reporter och redaktör på Kingsizemagazine. Han berättar om hur det varit när han intervjuat några av de allra största stjärnorna. Alexander berättar om sina bästa och värsta intervjuminnen. Melika och Alexander pratar också om hur HipHopen varit 2013 och hur de tror den kommer att bli detta år. Hoppas ni gillar!

Man läser ofta om artister och man ser dom ofta från en sida som alla andra ser, men hur är artisterna på riktigt? Både jag och Alexander har träffat en hel del artister under de senaste åren och han har gjort väldigt många intervjuer. Och hur fungerar det och intervjua någon. Detta är ett jätte intressant avsnitt och ni får äntligen höra en intervju med en från Kingsize. Bra intervju och jag kommer definitivt bjuda över flera från Kingsize för att prata hiphop och upplevelser.

9297b2bc73fe11e38efe0eecf582dbb7_8

Häng med Melika – tävling!

Presenteras av duvetinte.se & Inblikk.se

Ladda ner beatet spela in en vers + ref och skicka den tillbax till melika@duvetinte.se med rubrik häng med melika. Det finns inget tema eller ämne, utan du/ni får rappa/sjunga om exakt vad i vill! Ordet är fritt.. Ju snabbare ni gör klart ju snabbare är ni med i programmet. Varje person som är skickar in sitt bidrag som vi sedan väljer att ha med får komma och gästa programmet för en presentation av sig själv och låten. Skicka in bidraget innan den sista Januari. Vinnaren får jobba ihop med våran producent Martin som kommer tillsammans med vinnaren att producera ett beat, spela in, mastra och mixa! Melika kommer ta omslagsbilden och sedan hjälper vi till att släppa låten. Med andra ord vinner man en Singel. Bra va?

ps. för er som inte bor i sthlm måste kunna ta er till sthlm om ni vinner tävlingen eftersom studion är i sthlm. Däremot går det att göra en telefonintervju för att medverka i programmet.

You Might Also Like