Foto

You like? you dont like?

4 juni, 2014

Ibland önska jag att människor inte var så JÄVLA konflikträdda. Var ärliga, säg vad n i tycker och tänker! Jag skulle uppskatta det mer om någon var lite ärligare mot mig och sa vad de tyckte. Jag är otroligt glad och tacksam över att folk gillar det jag gör. Men ibland undrar jag om det är falskhet eller bara skitsnack. Kanske därför jag lärt mig och ha ett sånt förtroende i mitt jobb och verkligen kämpa oavsett! Jag är fan inte bäst, men jag vet att jag är bra på de mesta jag gör helhjärtat. Speciellt när jag verkligen älskar det!

Men för att bli bättre så behöver man kritik, konstruktiv kritik och får man inte det alls då utvecklas man inte! Eller jo, man gör ju det fast det tar längre tid att förstå saker själv.

Jag får helt enkelt lära mig av att spela in mig själv och lyssna någon dag efter för att se vad jag bör göra. För mina vänner säger att ALLLTT ÄR SÅ BRAAA! Men jag vill ju veta vad jag bör göra bättre. Den ända som faktis sagt något till mig var Kungen, han gav mig lite tips. Han är ingen Dj, men jag fick bra tips.  Nu har jag länkat videon till några Dj’s för att få deras kritik. En av dom sa ”du gör ett riktigt bra mix”. Det var av en person jag respekterar väldigt mycket. Men jag strävar efter att bli lika bra som den personen, om inte bättre hehe. Kul med mål! Men till mina vänner, jag vill ha konstruktiv kritik. Inte någon som säger vad jag ska göra, utan ber mig tänka på saker o ting.

Aja, men jag kanske är jävligt bra då! hahah Vart e mina bokningar? melika@duvetinte.se boka mig som Dj. Boka riktiga Dj’s och inte era vänner. som en Dj la upp på sin insta! Men kom ihåg, dessa ”stora” Dj’s var någons vän och inte alls så jätte bra när de började Dj’a. Blir lite smått trött på bittra människor. Därför ska jag visa vart skåpet ska stå! Så vill ni ha fet musik, ja då ska ni boka mig! BOOM!

DSC08990

Men nu måste jag klä på mig, springa ner till tvätten och hänga upp det på torr här hemma för att sedan dra till jobbet. Ska även träffa Kungen ikväll när jag fotar på Lydmar! Ska bara ta några snabba pix.

You Might Also Like