Foto

Nya bilder

6 februari, 2014
page7

Idag tog jag lite nya bilder på mig själv! Kände att jag behövde göra något som jag mår bra utav och foto + musik får mina tankar att försvinna!

Hade en idé men jag fick inte igång studioblixtrarna eftersom jag behöver en sak till att kunna fota mig själv. Dessa bilder är fotade utan blixt. Hade en lampa som jag riktade mot mitt ansikte för att få den snygga skuggan.

Sen testade jag att ta Dubbelexpo med mig själv. Blev super nöjd. Funderar på att skrota hela idén om att ha en utställning med dubellexpo bilderna. En fotograf kände för att sno min idé. Ja jag säger SNO! *andas* ska inte bli arg!

Hur som helst! Tog lite bilder. Behövde värma upp inför 4 dagar av fotografering.  Imorrn ska jag fota på två ställen nästan samtidigt, söndag ska jag fota på kvällen (hoppas jag) och På måndag ska jag ta nya pressbilder på två olika artister/grupper och på tisdag ska jag fota bilder till en kommande intervju, inte en intervju jag ska göra, utan en tidning ska göra. Händer massa saker. Är otroligt glad över det!
page

Iso 1000 | F1.8 | 1/100 | 35mm

Program: Lightroom och Photoshoop

You Might Also Like